mi o nas
Zahvaljujemo se vam za obisk naše spletne strani ter vam hkrati predstavljamo našo dejavnost.

KoDus, servis dvigalnih naprav, je pričel s svojim delovanjem 01.09.1997.V začetku delovanja, je bila naša primarna dejavnost predvsem servis vseh vrst električnih in ročnih vrvnih in verižnih dvigalnih naprav...več
znanje in izkušnje
V servisu smo združili znanje in večletne izkušnje, pridobljene predvsem na področju montaže in servisiranja vlečnih in dvižnih naprav, zato je naše vodilo za uspešno in kvalitetno opravljeno delo:

Nuditi strokovni pristop k delu
Prisluhniti željam in potrebam naročnika
Prizadevati si za kratek čas od ideje do realizacije
Zagotoviti zanesljiv in hiter servis
Nuditi kratek odzivni čas v primeru intervencije
Vzpostaviti in obdržati trdne partnerske odnose
Biti zaupanja vreden servis

Dvigalne naprave
Pri montažno-vzdrževalnih storitvah se največ uporabljajo ročna vrvna dvigala (tirfor) ter ročna in ročična verižna dvigala (flašencug) .

V našem podjetju vam nudimo vzdrževanje, popravilo in preizkus ročnih ter električnih vrvnih in verižnih dvigalnih naprav svetovno znanih svetovnih proizvajalcev BRANO, MZT, PFAFF, TRACTEL-GREIFZUG, YALE in drugih. Ker prisegamo na preverjeno kakovost, pri izvedbi popravila vgrajujemo izključno originalne rezervne dele.

Zaradi zagotavljanja varnosti ob delu z dvigalnimi napravami po servisu opravimo dinamični in statični preizkus le teh v sodelovanju z IVD Maribor ter priskrbimo potrdilo o brezhibnem delovanju dvigalne naprave.

 

  
Tekoče novice

04.02.2011 Prenovljena spletna stran v letu 2011
Za naše obiskovalce smo konec leta 2010 vsebinsko in vizuelno posodobili našo spletno stran. Poiskusili smo informacije o našem delovanju čimbolj približati obiskovalcem. Vsebi smo razširili tudi na novice, kjer boste obveščani o tekočih novostih in aktivnostih v našem podjetju.


Novice 1 - 1 od 1
Prva | Prejšnja | 1 | Naslednja | Zadnja Vse

 
Izvedba: COMMA ITDomov     O podjetju     Servis     Montaža     Izdelava      Reference     Kontakt

Vse pravice pridržane KODUS Kous Drago s.p.